Tottelevaisuuskoulutukset  Kupittaan kaivokentällä
Koulutukset järjestetään yhdessä Lounais-Suomen Spanielikerhon kanssa

Näyttely- ja Tottelevaisuuskoulutukset jatkuvat keväällä, tarkempi ajankohta
          selviää myöhemmin.
          Koulutukset pidetään koronapandemiasta johtuen ulkotiloissa,
          joten kevään sää ratkaisee milloin koulutus on mahdollista aloittaa

Seuraa Facebook ja kotisivujamme.

Koulutukset jatkuvat pandemian vuoksi annettuja ohjeita noudattaen, koiria ei käsitellä/tutkita, turvaväliä noudatetaan joka tilanteessa. TOKO liikkeitä pystytään kuitenkin harjoittelemaan jokseenkin normaaliin tapaan.

Koulutuskentälle voit tulla vain terveenä.

Koulutukseen osallistuville: Koulutukset ovat ilmaisia yhdistyksen jäsenille. Silloin tällöin koulutuksiimme osallistuu myös ei jäseniä. Tämän takia hallitus on päättänyt, että jäsenyys välillä tarkistetaan ennen kuin koulutus alkaa. Varaudu todistamaan jäsenyytesi.  Jäsenkorttina toimii Karvakuonot-lehdessä oleva osoitetarra.  Tiedon saat mukaasi esim. ottamalla kännykällä valokuvan lehden takakannessa olevasta tarrasta, jolloin se on helposti näytettävissä tarkastuksessa.