Näyttelykoulutukset  Kupittaan kaivokentällä

11.10.   klo   11.oo-12.oo                 1.11.    klo   11.oo-12.oo
18.10.   klo   11.oo-12.oo                 8.11.    klo   11.oo-12.oo
25.10.   klo   11.oo-12.oo

Koulutukset jatkuvat pandemian vuoksi annettuja ohjeita noudattaen, koiria ei käsitellä/tutkita, turvaväliä noudatetaan joka tilanteessa. Näyttelykehässä liikkumista ja muiden koirien tapaamista, jotka varsinkin nuorille koirille ovat tarpeen, pystytään kuitenkin harjoittelemaan.

Koulutuskentälle voit tulla vain terveenä.

Koulutukseen osallistuville: Koulutukset ovat ilmaisia yhdistyksen jäsenille. Silloin tällöin koulutuksiimme osallistuu myös ei jäseniä. Tämän takia hallitus on päättänyt, että jäsenyys välillä tarkistetaan ennen kuin koulutus alkaa. Varaudu todistamaan jäsenyytesi.  Jäsenkorttina toimii Karvakuonot-lehdessä oleva osoitetarra.  Tiedon saat mukaasi esim. ottamalla kännykällä valokuvan lehden takakannessa olevasta tarrasta, jolloin se on helposti näytettävissä tarkastuksessa.